Den otevřenýh dveří MV

Title image - Den otevřených dveří MZV

Návštěvníci Dne otevřených dveří Ministerstva zahraničních věcí se mohli těšit na herní výstavu Infinite Universes/ Nekonečné vesmíry – České hry a jejich globální úspěch.

 

Datum události: 15. 6. 2024, Praha

 

Návštěvníci se ve velkém počtu zúčastnili Dne otevřených dveří MZV, kdy Černínský palác navštívilo přes 3000 lidí.

 

Na zahradě MZV v Kaňkově pavilonu fanoušci (a nejen fanoušci) českého gamingu na interaktivním výstavním projektu Infinite Universes měli příležitost dozvědět se více o tvorbě počítačových her a o českých vývojářích, zahrát si oblíbenou českou hru, prohlédnout si koncept arty nebo si poslechnout herní hudbu.

 

Mezi hosty výstavy byli také ministr zahraničních věcí České republiky Jan Lipavský a reportér a youtuber Janek Rubeš z kanálu Kluci z Prahy.

 

Check out this post on Instagram

 

Více o Dni otevřených dveří na MZV naleznete zde

 

Děkujeme všem za účast!

 

 Foto: MZV a Česká centra

Další články

Game image - SLOVNÍK  

SLOVNÍK  

Info

 Žánr   Adventure / adventura:  hráč řeší rozličné úkoly (tzv. questy) a postupuje příběhem k vzdálenému cíli, přičemž je kladen důraz na řešení zápletek a hádanek   Action / Akční: cílem hry je eliminace nepřátel. Většinou se jedná o virtuální dynamické boje  MMOG (Massively-Multiplayer Online Game): online hra obrovského počtu hráčů, kteří jsou v jednom velkém otevřeném […]

Read more
Game image - Infinite Universes MÍŘÍ NA COMPOSERS SUMMIT PRAGUE I DO ZAHRANIČÍ

Infinite Universes MÍŘÍ NA COMPOSERS SUMMIT PRAGUE I DO ZAHRANIČÍ

Info

České hry ve světle světového úspěchu: Výstavní projekt Nekonečné vesmíry míří na Composers Summit Prague 2024 i do zahraničí   Tisková zpráva ze dne 15. 4. 2024, Česká centra   Výstavní projekt Českých center věnovaný současné české gamingové scéně míří na Composers Summit Prague, kde bude součástí doprovodného expozičního programu dne 18. dubna 2024 pořádaného […]

Read more
Iniciátoři a organizátoři
Logo - Česká centra Logo - Visiongame

Za podpory
Logo - Nadace PPF

Partneři
Logo - alza.cz Logo - GDA Logo - GDS Logo - Prusa Reasearch Logo - Soundsgate

Mediální partneři
Logo - Radio Prague International Logo - Visiongame